Free Themes

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Diego Andrés
Webmaster
« Last Edit: November 16, 2015, 01:08:39 PM by Diego Andrés »






*
dsystem
#1
Customer
Re: MundoNet V2
October 26, 2014, 06:40:20 AM
Ola!!! I'm from Brazil. Eletronicabr.com Forum Admin.

I'm deploying this theme to default on my forum. I loved him.

I have the same problem described in this post -> http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=512749.msg3623261#msg3623261

Quote
8: Undefined index: num_replies
Arquivo:home/dsystem/domains/eletronicabr.com.br/public_html/forum/Themes/MundoNetv2/BoardIndex.template.php
Linha: 341
« Last Edit: October 26, 2014, 06:53:25 AM by dsystem »
*
Diego Andrés
#2
Webmaster
Re: MundoNet V2
October 26, 2014, 01:53:33 PM
Ola!!! I'm from Brazil. Eletronicabr.com Forum Admin.

I'm deploying this theme to default on my forum. I loved him.

I have the same problem described in this post -> http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=512749.msg3623261#msg3623261

In BoardIndex.template.php search
Code: [Select]
<span class="link">', $post['link'], '</span> ', $post['num_replies'], '<br />
Replace with
Code: [Select]
<span class="link">', $post['link'], '</span><br />
*
dsystem
#3
Customer
Re: MundoNet V2
October 27, 2014, 04:06:02 PM
Thanks for the quick response. This is what I did yesterday when I did not find the solution.

I searched but not found with using the $post['num_replies'] in BoardIndex. I believe that is not possible.
*
Diego Andrés
#4
Webmaster
Re: MundoNet V2
October 27, 2014, 04:55:00 PM
Thanks for the quick response. This is what I did yesterday when I did not find the solution.

I searched but not found with using the $post['num_replies'] in BoardIndex. I believe that is not possible.

Should be there in Themes/MundoNet/BoardIndex.template.php
*
profiteer
#5
Sniffer
Re: MundoNet V2
September 01, 2016, 07:00:53 AM
Hello
I'm using your theme mundonetv2.
I am getting 403 errors regulations approved by theme.